1. Каква е силата на магнитите в гривните, които предлагате?
В различните модели се използват магнити с различна сила на магнитното поле. Най-често тя е от 800 до 1500 Гауса, което напълно съответства на последните препоръки в областта на индивидуалната магнитотерапия.


2. Ако един магнит е със сила 1000 Гауса, означава ли това, че гривна с 6 магнита има магнитна индукция 6000 гауса?
Не. Важно е да се знае, че увеличаването на броя на магнитите не увеличава силата на създаваното магнитното поле. Голямото предимство на увеличения брой магнити се състои в значителното повишаване на ефективността на разпространение на общото магнитно поле и отсъствие на необходимост при гривните, да следите дали магнитите са разположени точно на вътрешната част на китката на ръката, където ефектът е най-силен.


3. Колко продължително могат да се носят магнитните гривни?
Магнитните украшения могат (и е добре) да се носят постоянно, или в зависимост от ежедневието Ви. Терапевтичното и компенсаторно действие на магнитите дава възможност избраното от Вас украшение да Ви съпътства постоянно.


4. Могат ли да се носят едновременно две, три и повече магнитни гривни на едната ръка?
Да. При необходимост или при Ваше желание могат да се носят едновременно две, три и повече магнитни гривни на едната ръка. Както вече казахме, увеличаването броя на магнитите не увеличава силата на магнитното поле на гривната.


5. Трябва ли гривната да е плътно прилепнала към ръката ми, за да се гарантира ефективно въздействие?
Не. Това не е задължително. Коригирайте размера на своята гривна в зависимост от личните си предпочитания. Ефективното магнитно поле дава възможност за действие и проникване в тялото, дори и магнитът да не е прилепен плътно до тялото. Дори и свободна, гривната създава еквивалентно кръгово магнитно поле, което действа върху хемоглобина на кръвта и подобрява кръвообръщението. Колкото по-голямо количество кръв преминава през магнитното поле, толкова по-голям ще бъде ефектът на действие. По-важното е, не каква е дължината на гривната, а дали тя се носи редовно.


6. Може ли да се стигне до зависимост или привикване към магнитите?
Носенето на магнитни гривни не може да развие никакво привикване или зависимост от създаваното магнитно поле. Напротив, единственото което ще получавате е постоянната подкрепа от създаваното магнитно поле и максимален резултат за подобряване състоянието на различни органи и системи, и цялостното състояние на организма.


7. С кой полюс се осъществява въздействието на магнитите върху човешкото тяло.
Във всички бижута, предлагани в този сайт, магнитите са вградени така, че въздействието да се осъществява със северния полюс към тялото. Това е така, понеже северният полюс има по-силен лечебен ефект, а и такива са препоръките след всички съвременни научни изследвания по магнитотерапия.


8. Защо не чувствам никаква разлика в състоянието си?
При магнитната терапия с нисък интензитет на магнитното поле е от изключително значение да се пие достатъчно вода. - около 1,5 - 2 литра дневно. Магнитната терапия не трябва да се прилага от време на време. Тогава тя няма ефект. Магнитните гривни действат, само ако се носят постоянно. Ако сте заредени с енергия, нямате особени проблеми и сте в добра здравословна форма, най-вероятно няма да почувствате осезаема промяна. Магнитното поле действа постоянно върху организма и то на клетъчно ниво. Както редовно вземате витамини и минерали, за да предпазите организма си от болести и да поддържате здравето си, така се препоръчва и редовното използване на магнитните гривни като профилактично средство.


9. На коя ръка трябва да се носи магнитната гривна?
По отношение на действието върху сърдечно-съдовата и кръвоносната системи, посредством преминаващата кръв през китката, няма значение на коя ръка се носи магнитната гривна. За да използвате болкоуспокояващия ефект на гривната, можете да я поставяте на тази ръка, на която имате някакъв здравословен проблем от рода на костно-ставно заболяване, възпалителен процес, травма, схващане, изтръпване и т.н.
On Screen Facebook Popup by Infofru

Последвайте ни във Facebook !!!

Close

© 2011-2018 Магнитни гривни за високо кръвно. All Rights Reserved.
Designed by Angel Matsanov