fbpx

Магнитотерапия - Какви са ползите?

Магнитна гривна - Защо да я нося?

Магнитна гривна - Защо да я нося?

Много често си задаваме въпроса - защо да нося магнитна гривна? Каква е ползата от това?

Магнитните елементи, вградени в нашите гривни създават сложно постоянно биомагнитно поле, действащо върху постоянно преминаващата през ръката кръв. Обогатява кръвта с кислород, подобрява кръвооросяването и кръвообращението, както и цялостното действие на кръвоносната система.

Много клиенти казват, че при носене на магнитна гривна за по-дълъг период от време регулира кръвното налягане, макар и в тесни граници. И то без значение дали преди това кръвното е било ниско или високо.

На всички ни е известно, че хипертония не се лекува. Посредством подобреното оросяване обаче и отмиването на холестероловите плаки по стените на кръвоносните съдове, хипертониците няма да стигнат до хипертонична криза. Възможно е дори да се намалят лекарствата, които се приемат.

В областта на ръката, на която се носи, магнитната гривна има и болкоуспокояващо действие. При схващания, ремватоидни процеси, мускулни проблеми, ставни болки, възпалителни процеси, плексити и много други, магнитната гривна оказва положително действие. Тя дори намалява умората!

С магнитните гривни може да се прави допълнително намагнитена (йонизирана) вода. Гривната се нанизва върху бутилка с вода, за около час-два. Така водата се йонизира. Една чаша на ден е достатъчна за подобряване работата на стомашно-чревния тракт, отмиване на атеросклеротични плаки, камъни в жлъчката, бъбречния мехур и др.

Препоръчително е магнитна гривна да се носи и от напълно здрави хора, за по-добър тонус и преодоляване на умората от натовареното ежедневие и стреса, посредством по-доброто оросяване на главния мозък. Това е един много лесен и елегантен начин за профилактика.

За да има добър и траен ефект, магнитната гривна трябва да се носи постоянно.

Естествено, може да се сваля, когато се къпете или вършите някаква мръсна работа

И все пак, имайте предвид, че магнитната гривна не е панацея и не бива да очаквате магически неща от нея. Тя е едно чудесно допълнение към магнитотерапията, съчетаващо лечение и бижу в едно!

facebook_page_plugin


On Screen Facebook Popup by Infofru

Последвайте ни във Facebook !!!

Close


 Абонирай се за бюлетина и грабни отстъпка!

Абонирай се за нашия бюлетин, и ще получиш код за 10% отстъпка! Очакват те още много изненади :)


MBracelets Фейсбук страница

Вход / Регистрация

Абонирай се

Абонирай се за нашия бюлетин, и ще получиш код за 10% отстъпка! Очакват те още много изненади :)

Свържете се с нас

Мацанов Груп ЕООД

гр. Пловдив, ул. Белица 24

magnitni.grivni@gmail.com

0898203031

Phone call viber contact whatsapp contact send email
© 2011-2019 Магнитни гривни за високо кръвно. All Rights Reserved.
Designed by Angel Matsanov